WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn vrijwilligers vanaf 15 jaar met een hart voor kinderen. Wij verdedigen het recht van kinderen om te spelen. Wij zetten ons belangeloos in om tijdens de zomervakantie kwaliteitsvolle speelpleinwerking in Beveren en Kieldrecht te kunnen aanbieden. Wij streven ernaar om van ons speelplein de leukste ‘speel-plaats’ van het Waasland te maken. Ook deze zomer gaan we er met veel enthousiasme tegenaan!

Speelpleinwerking Bartje VZW is een private speelpleinwerking. De vereniging werd in 1974 opgericht op initiatief van enkele ouders uit de ‘Gaverlandwijk’. Ze werd ‘Bartje’ genoemd, naar de soms ontdeugende kleuter in het gelijknamige kinderboek van Anne de Vries. De toenmalige drijvende kracht, onderpastoor Raf Buysse, spoorde jongeren aan om speelpleincursussen te volgen. En dat doen we nog steeds met veel plezier!

Anno 2024 slagen een 100-tal enthousiaste jongeren er nog altijd in om zo’n 900 kinderen uit Beveren en omstreken een prettige vakantie te bezorgen. Speelpleinwerking Bartje is een intussen vaste waarde geworden binnen het Beverse jeugdwerk.

foto-animatoren-01

ANIMATOR WORDEN

Indien je niet tijdens de zomervakantie geen weg weet met je enthousiasme en energie, dan heeft Speelplein Bartje voor jou de perfecte oplossing:

Word animator! Met onze hechte groep superanimatoren – waar jij ongetwijfeld wil bijhoren – amuseren we de kids (4 - 14 jaar) tijdens de zomer. We doen het voor de fun en uiteraard niet voor het geld, ookal krijg je een mooie vrijwilligersvergoeding. Ook in de andere vakanties plannen we leuke dingen voor kinderen in Beveren: Speelplein Bartje werkt mee aan de begeleiding van Grabbelpasactiviteiten (ook hiervoor krijg je een vergoeding).

De zomer zijn enkele weken doldwaze fun in Beveren en knotsgekke activiteiten in Kieldrecht! Elke dag laten we de kids van voelen hoe het is om nog eens echt te spelen. Na zo’n dag tot de nok toe gevuld met onvervalste fun beginnen we met vol enthousiasme aan de voorbereiding van volgende. ‘s Avonds is er tijd om gezellig samen te dineren. En natuurlijk doen we dit alles omdat we het zo super graag doen, maar een leuk extraatje is wel dat we er nog een vrijwilligersvergoeding voor krijgen:


Animator zonder attest € 15,00/dag
Stagiair animator € 20,00/dag
Animator € 25,00/dag
Stagiair hoofdanimator € 35,00/dag
Hoofdanimator € 35,00/dag

Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact op via info@speelpleinbartje.net